Jellemzők
Author:  N. Nagy Sándor - Dr. Laczkó József
Edition: Bp, (1938)
Publisher: Húsipari szakkönyvek kiadóvállalata
Binding: kiadói egészvászon
Page number: 1 reklám, 42 p; 48 p; 88 p+ 1 kihajtható melléklet, 48p
Condition: kopottas

Négy füzet egybekötve. Fekete-fehér fotókkal, ábrákkal és egy kihajtható melléklettel illusztrálva.

Kopottas, viseltes egészvászon borítóval, Az első fedlap kissé görbült, a hátsó vízfoltos. A könyv belseje közepes.

1. Állategészségügyi rendeletek, húsvizsgálati-, állattenyésztési ismeretek, állatfajok, állatbetegségek ismerete, harcigázok által okozott húskárok elleni védekezés

2. Egyszerű és különleges téliszalámi, csabai, gyulai, bácskai, magyar és külföldi hentes-, kolbászáruk, tartósárúk, finomfelvágottak, sonkaáruk és dobozkonzerváruk készítési módja

3. Ipari és munkatörvények: ipari közigazgatás, OTI, MABI tudnivalók, adóismeretek, könyvvitel és árkalkuláció, a minimális munkabérek és a munkaviszony szabályozása a hentes és mészáros iparban/hentes- és mészárosipari mestervizsga vezérfonál

4.Az eladás művészete, a kiszolgálás technikája a hentes és mészárosiparban

Cikkszám:
35453
22 000 Ft