Jellemzők
Cikkszám:
32332
Szerző: Schwester Hodi Masafret
Kiadás helye, éve: (Bp.), é.n.
Kiadó: Témateam
Kötés: kiadói papír
Oldalszám: 127, + táblák
Állapot: 

A ​​reflexológia (reflex-terápia) klasszikus alapművét veszi kezébe az érdeklődő olvasó vagy a gyógyulni vágyó beteg. Külön ajánlható a kiadvány az e témával foglalkozó tanfolyamok hallgatóinak, „tankönyvként”.

A reflexzónák olyan – az egész testen megtalálható – idegpontok, amelyek egy-egy távoli testrésszel vannak kapcsolatban. Kölcsönhatás áll fenn a szerv és reflexzónája között. Az e könyvben tárgyalt zónák nagy része azonban a lábfejen van. Ugyanis – természetellenes életmód következtében – a lábunk van a legjobban elhanyagolva és eltorzulva.
Az egész szervezet (szervek és izmok) valamennyi zavara vagy sérülése összefüggésbe hozható vérkeringési elégtelenségekkel. Rossz vérkeringésnél salakanyagok maradnak vissza és lerakodásokat képeznek. Ezek arányában a hozzájuk tartozó szervek vérellátottsága többé-kevésbé korlátozódik.
A reflexzónák masszírozásával javítjuk a bennük és így a hozzá tartozó szervben is a vérkeringést, jobb működésre késztetjük azt, ezzel elősegítjük a szervezet összehangoltabb működését.
A könyv a fentiek részletes tárgyalásán túl praktikus tanácsokkal is szolgál életvitelünk helyes alakításához.

 

Ár:900 Ft