szakács

Dedikált Lukács István által. (Tiszaújváros, 2000. febr. 19.)
Szerző: Lukács István, Novák Ferenc, Kopcsik Lajos
Szerkesztő: Berek János szerk.
Kiadás helye, éve: Bp, é.n.
Kötés: karton
Állapot: 
Cikkszám:
33919
Ár:1 800 Ft
A magyar vendéglátóipar története a honfoglalás századától napjainkig. Számos fekete-fehér illusztrációval, korabeli reklámokkal.
Szerkesztő: Ballai Károly
Kiadás helye, éve: Budapest, 1988
Kiadó: ÁKV
Állapot: 
Cikkszám:
33406
Ár:3 000 Ft
Kövi Pál New York egyik legszínvonalasabb éttermének volt a társtulajdonosa. Neve, egyénisége, szakértelme legendás a gasztronómia világában.
Szerző: Kövi Pál
Kiadás helye, éve: Bukarest,1980
Állapot: 
Cikkszám:
14014
Ár:1 200 Ft
Sorozat: Minerva Kis Szakácskönyvek
Szerző: Szakál László
Kiadás helye, éve: Bp, 1988
Kiadó: Minerva
Kötés: kiadói papír
Állapot: 
Cikkszám:
17465
Ár:1 200 Ft

Oldalak

Feliratkozás szakács csatornájára