szakács

Szerző: Häckl J. Vilmos
Szerkesztő: Marosi Gyöngyi
Kiadás helye, éve: Bp, 1985
Kiadó: Minerva
Kötés: kiadói papír
Állapot: 
Sorozat: Minerva Kis Szakácskönyvek
Cikkszám:
12072
Ár:800 Ft
Bev. Thán Ferenc. A szerző a honvéd tiszti kórház diétás konyhájának vezetője volt, könyvét a kórházból távozó betegeknek állította össze.
Szerző: Tabajdy Erzsébet
Kiadás helye, éve: Bp, (1943)
Kötés: papír
Állapot: viseltes
Cikkszám:
23177
Ár:800 Ft
Dedikált Lukács István által. (Tiszaújváros, 2000. febr. 19.)
Szerző: Lukács István, Novák Ferenc, Kopcsik Lajos
Szerkesztő: Berek János szerk.
Kiadás helye, éve: Bp, é.n.
Kötés: karton
Állapot: 
Cikkszám:
33919
Ár:1 800 Ft
A magyar vendéglátóipar története a honfoglalás századától napjainkig. Számos fekete-fehér illusztrációval, korabeli reklámokkal.
Szerkesztő: Ballai Károly
Kiadás helye, éve: Budapest, 1988
Kiadó: ÁKV
Állapot: 
Cikkszám:
33406
Ár:3 000 Ft
Kövi Pál New York egyik legszínvonalasabb éttermének volt a társtulajdonosa. Neve, egyénisége, szakértelme legendás a gasztronómia világában.
Szerző: Kövi Pál
Kiadás helye, éve: Bukarest,1980
Állapot: 
Cikkszám:
14014
Ár:1 200 Ft

Oldalak

Feliratkozás szakács csatornájára