szakács

Az üzlet nyitva kedd-szerda-csütörtök: 11-18-ig

Nyári nyitvatartás: keddtől-csütörtökig.

Az 1920-as évek háztartásából, lakberendezés, konyhai felszerelések, ételreceptek, testmozgás, kézimunka

Szerkesztő: 

Z. Tábori Piroska

Kiadva: 

Bp, é.n.
Cikkszám:
15710
Ár:3 000 Ft
Dedikált Lukács István által. (Tiszaújváros, 2000. febr. 19.)
Szerző: Lukács István, Novák Ferenc, Kopcsik Lajos

Szerkesztő: 

Berek János szerk.

Kiadva: 

Bp, é.n.
Cikkszám:
33919
Ár:1 800 Ft
Szerző: Häckl J. Vilmos

Szerkesztő: 

Marosi Gyöngyi

Kiadva: 

Bp, 1985
Cikkszám:
12072
Ár:800 Ft
Bev. Thán Ferenc. A szerző a honvéd tiszti kórház diétás konyhájának vezetője volt, könyvét a kórházból távozó betegeknek állította össze.
Szerző: Tabajdy Erzsébet

Kiadva: 

Bp, (1943)
Cikkszám:
23177
Ár:800 Ft
A magyar vendéglátóipar története a honfoglalás századától napjainkig. Számos fekete-fehér illusztrációval, korabeli reklámokkal.

Szerkesztő: 

Ballai Károly

Kiadva: 

Budapest, 1988
Cikkszám:
33406
Ár:3 000 Ft
Kövi Pál New York egyik legszínvonalasabb éttermének volt a társtulajdonosa. Neve, egyénisége, szakértelme legendás a gasztronómia világában.
Szerző: Kövi Pál

Kiadva: 

Bukarest,1980
Cikkszám:
14014
Ár:1 200 Ft

Oldalak

Feliratkozás szakács csatornájára